Studijsko putovanje u Napulj-Vezuv-Pompei-Capri od 05.-08.10.2012.

 

 Program putovanja autobusom – 4 dana

1. dan, 05.10.2012/petak ZAGREB-NAPULJ Polazak autobusom iz Zagreba u 00:30 s autobusnog kolodvora. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Dolazak u Napulj u poslijepodnevnim satima. Po dolasku slijedi panoramski razgled grada u pratnji mjesnog vodića: Castel Nuovo-Piazza Municipio-Piazza dei Martini-Largo S.Martino-Porta Capuana. Odlazak u hotel, smještaj, večera i noćenje.

2.dan, 06.10.2012/subota NAPULJ-VESUV-POMPEJI-NAPULJ Doručak u hotelu. Cjelodnevni izlet na Vezuv i Pompeje u pratnji mjesnog vodića: razgled kratera vulkana a zatim odlazak u Pompeje uz razgled lokaliteta s uništenog rimskog grada prilikom erupcije Vezuva 79. god. prije Krista, u kojem je živjelo 20.000 stanovnika. Povratak u hotel, večera i noćenje.

3.dan, 07.10.2012/nedjelja NAPULJ-CAPRI-ANA CAPRI-NAPULJ Doručak u hotelu. Cjelodnevni izlet na Capri. Vožnja autobusom do Napuljskog zaljeva te dalje hidrogliserom na Capri. Po dolasku slijedi razgled do Ana Caprija, sa kojeg se pruža veličanstven pogled na grad i marinu. Povratak u gradić Capri i slobodno vrijeme za boravak na jednom od najljepših talijanskih otoka. Povratak hidrogliserom u Napulj. Večera u hotelu i noćenje.

4.dan, 08.10.2012/ponedjeljak NAPULJ-ZAGREB Nakon doručka, odjava iz hotela te odlazak s kraćim stankam na putu u pravcu Rima-Firenze-Bologne-Padove i Trsta preko Slovenije u Hrvatsku. Dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima.

Cijena aranžmana uključuje smještaj u hotelu s tri zvijezdice, u dvokrevetnim sobama s tušem i wc-om, razglede prema programu, mjesnog vodića, hidrogliser i minibus za turu po otoku.

Cijena ne uključuje ulaznicu u Pompeje od 11 EUR-a i ulaznicu na Vezuv od 4,50 EUR-a.