Izvještaji Godišnju Skupštinu 17.05.2010.

Također i ove godine, Zajednica Talijana u Zagrebu u skladu sa svojim zakonskim pravilima statuta, održala je svoju godišnju skupštinu, 17. svibnja, u prostorijama prijateljske zajednice Bugara u Zagrebu.

Predsjednik TZ Giovanni Mucciacciaro, otvorio je skupštinu zahvalom domaćinu, gospodinu Ivanovu Rašku i svim onim prisutnima na samoj skupštini koji osijećaju za svoju zajednicu i dakako onim neprisutnima koji podržavaju planiranje i rad same udruge u Zagrebu.
Dakle, kako bi se reklo u takvim slučajevima: ono malo prisutnih, ali dobrih.

[fancy_images width=”270″ height=”202″][image title=”Godišnja skupština 2010.”]https://italianiazagabria.com/wp-content/uploads/2013/01/izvjestaj_2010_1.jpg[/image][image title=”Godišnja skupština 2010.”]https://italianiazagabria.com/wp-content/uploads/2013/01/izvjestaj_2010_2.jpg[/image][/fancy_images]

Prva točka dnevnog reda bila je izravan izbor predsjednika Talijanske Unije i predsjednika Izvršnog odbora koji će se održati 13. lipnja 2010 godine.
Druga točka skupštine bila je pod nazivom razgovori o stvarnosti same Zajednice, budući projekti koji bi se trebali realizirati i problemi s kojima se susreće Zajednica.
Ukratko, večer razgovora i debata prisutnih, što je moramo primjetiti vrlo dobro za našu budućnost.
Dogovoren je ponovni susret odmah poslije izbora kako bi se nastavilo u skladu s onim o čemu je bilo diskutirano na samoj skupštini.